HARTA UCRAINEI PENTRU GARMIN

Va prezentam o harta digitala de exceptie a Ucrainei, elaborata de CarteBlanche Ukraine cu care am inceput o colaborare fructoasa. Acum puteti intra in posesia hartii CarteBlanche Ucraina (versiunea recenta este 3.00) prin intermediul nostru, aici in Moldova!

Parametrii hartii: formatul datelor - Garmin, volumul total de memorie: 54 MBytes.
Harta este rutabila (autorouting).

Actualmente CarteBlanche Ucraina contine harti detaliate la scara 1:10000 (1 cm Ė 100 m) ale cca 40 orase, inclusiv toate centrele raionale:

Kiev
Bila Tserkva
Boryspilí
Brovary
Cherkasy
Chernihiv
Chernivtsi
Dnipropetrovsík (Dnepropetrovsk)
Donetsík (Donetsk)
Irpiní
Ivano-Frankivsík
Kharkiv (Kharíkov)
Kherson
Khmelínytsíkyi
Kirovohrad
Kryvyi Rih
Luhansík
Lutsík
Líviv (Lviv, Lívov, Lvov)
Mykolaiv
Obukhiv
Odesa (Odessa)
Poltava
Rivne
Sevastopolí
Simferopolí
Sumy
Ternopilí
Ukrainka
Uzhhorod
Vinnytsia
Yalta
Zaporizhzhia (Zaporojie, Zaporozhie)
Zhytomyr

precum si harta Ucrainei la scara 1:200000 (1 cm Ė 2 km) in afara oraselor de mai sus.

CarteBlanche Ucraina permite cautarea dupa adresa in toate 12 orase sus-mentionate precum si rutare automata pe tot teritoriul Ucrainei.

Detalii despre rutarea automata le gasiti aici: in limba rusa si in limba engleza.

In particular harta contine strazile oraselor sus-mentionate, soselele europene, magistrale, drumurile regionale si locale, caile ferate, raurile, paraurile, lacurile, padurile, parcurile, toate localitatile, precum si punctele de interes (POI-uri).

Harta contine peste 18000 de POI-uri pe tot teritoriul tarii. Din acestea fac parte restaurante, hotele, banci si bancomate, aeroporturi, gari auto si de trenuri, statii metro, debarcadere, benzinarii, autoservice, puncte de trecere a frontierei, locuri istorice, biserici, muzee, teatre, cinematografe, farmacii, spitale si multe altele.

Un numar mare de puncte de interes contin si informatia de contact (adresa, indicele postal, telefonul). Aceasta se refera in primul rand la hotele, restaurante, aeroporturi, gari auto si de trenuri etc. Harta contine si toata reteaua de benzinarii OKKO, inclusiv datele de contact ale fiecareia.

Harta ofera posibilitati de cautare a obiectelor atat de PC cat si pe GPS - dupa denumirea localitatilor, punctelor de interes, precum si a strazilor si intersectiilor, pe toata harta, cu posibilitatea de a limita raza de cautare la un anumit oras, raion sau regiune.

Pentru o prezentare mai buna harta contine marcajele soselelor. Este posibila si cautarea dupa denumirile vechi de strazi/drumuri.

Imagini de pe ecran a hartii pot si vizualizate aici.

Utilizatorii au posibilitatea de a face download gratuit a versiunilor mai noi ale hartii prin Internet.

De procurat harta